shapka_top3.jpg

Вартість друку журналу

Вартість друку журналуСьогодні в газетних кіосках ми можемо ознайомитися з цілим рядом різноманітних журналів про моду, їжі, одяг, спорт і машини. Також великою популярністю користуються дитячі та науково-пізнавальні журнальні видання. Вартість друку журналу в нашій друкарні вигідно відрізняється від пропозицій в інших компаніях.

Типографічна організація "Муравьи" раді повідомити Вам вартість друку журналу, якщо Вам необхідно зробити перший тираж. Хочемо Вам повідомити, що каталожна-журнальна продукція – це найкращий спосіб привернути клієнта до свого товару.


Вручивши Ваш журнал своєму відвідувачеві або клієнту, Ви можете бути впевнені на сто відсотків, що він, сидячи в метро або в маршрутці, обов'язково відкриє його почитати. Відомий факт: люди дуже люблять читати в транспорті, щоб скоротати довгий шлях додому. Але ви повинні знати, що вартість друку журналу може зростати в міру складності оформлення дизайну, обкладинки та способу його збірки.

Якщо Ви займаєтеся видавництвом книг і журнально-каталожної продукції, то Вам необхідно укласти контракт з тієї друкарнею, в якій Вас влаштувала вартість друку журналів.

Щоб вигідно доповнити Вашу видавничу продукцію, почніть друкувати не тільки книги і журнали, а й календарі, блокноти і закладки. І Ваш клієнт, разом з книгою і журналом що-небудь купить в подарунок своїм дітям або дружині. Ви можете уточнити вартість друку журналу, зателефонувавши в нашу друкарню. Ви отримаєте всю потрібну інформацію і захочете співпрацювати далі.

Друкарня "Мурахи" займається друком різноманітної паперової продукції, починаючи від пакетів і закінчуючи журналами. Ви бажаєте дізнатися вартість друку журналу в нашій друкарні? В такому випадку, ми чекаємо Ваших дзвінків.