shapka_top3.jpg

Офсетний друк журналів

В Україні офсетний друк журналів є найбільш поширеним варіантом, так як він поєднує в собі високу якість сторінок і при цьому має порівняно невисоку ціну. А пропозиції даного виду друку можна знайти практично в будь-якому великому місті, але якщо Ви плануєте зробити замовлення на подібні товари, то Вам варто серйозно підійти до вибору виконавців.

Офсетний друк журналівНаша друкарня пропонує проведення офсетного друку журналу повністю під ключ з урахуванням всіх побажань клієнтів, тому Ви можете просто залишити у нас заявку на виконання робіт, вказавши всі їх деталі. А в кінцевому результаті ми надамо Вам вже готові до використання товари, які Ви відразу ж зможете поширювати серед своїх клієнтів або співробітників, в залежності від того, для чого саме Вам потрібна була офсетний друк журналу.

До нас часто звертаються клієнти, яким потрібна офсетний друк журналів для внутрішнього використання, а також для створення інформаційного листа з прикладами їх робіт або товарів. І такий варіант може виявитися дійсно розумним рішенням, якщо Ви хочете отримати «серйозний» журнал.

Зазвичай ми попередньо обговорюємо з нашими клієнтами всі деталі по офсетного друку журналів, але в деяких випадках ми працюємо із замовниками навіть віддалено, якщо у них немає часу або можливості зустрітися з нашими фахівцями.

Якщо ж Ви хочете терміново замовити офсетний друк журналів, то у нас також можливе проведення даних послуг, так як наша команда може працювати в три зміни (24 години на добу), чим може похвалитися досить мале число друкарень в країні.