shapka_top3.jpg

Друкарня (терміновий друк)

Друкарня терміновий друкЧасто бувають ситуації, коли потрібно терміново виготовити великий об'єм друкарської продукції. Завдання пошуку виконавця такої роботи може перетворитися на величезну проблему. Адже далеко не кожна типографія візьметься за виконання термінового замовлення та ще й великого обсягу. Проте, проблем жодних не виникне для того, хто знайомий з нашою друкарнею. У разі необхідності наша команда може працювати в три зміни. Для нашої друкарні терміновий друк — не проблема.

Багато видів друкованої продукції виготовляє на замовлення наша друкарня. Терміновий друк буклетів, газет і журналів, каталогів, брошур і багато чого іншого в нашій друкарні може бути здійснений в найкоротші терміни. Ми також наносимо друк на конверти для корпоративної пошти, на святкові запрошення, паперові пакети і багато іншого. У своїй роботі наша друкарня (терміновий друк теж можливий) використовує різні види паперу, в тому числі глянсову і картон. Технології нанесення зображень на папір теж бувають різними, і більшість з них теж застосовує у своїй роботі наша друкарня. Терміновий друк може бути офсетний, цифровий, рулонний, широкоформатний, шовкотрафаретний. Також ми здійснюємо флексопечать на замовлення як в терміновому порядку, так і в звичайному штатному режимі. Звернувшись до нас, Ви напевно будете задоволені як термінами виконання Вашого замовлення, так і якістю продукції.

Хвилюєтеся через зрив термінів виготовлення друкованої продукції? Не знаєте, куди звернутися з великим і терміновим замовленням? Прийти до Вас на виручку готова наша друкарня. Терміновий друк — один з напрямків нашої діяльності. Звертайтеся!

«Мурав'ї» - друкарня, терміновий друк для якої не є проблемою!