shapka_top3.jpg

Друк книг каталогів

Друк книг каталогівЯкщо Вас цікавить якісний друк книг, каталогів, листівок та іншого, наша компанія «Мурахи» готова забезпечити Вас іменними або індивідуальними паперовими виробами як для роботи і навчання, так і для заходів. Наше виробниче об'єднання працює з багатьма корпоративними клієнтами в області виробництва і реклами. Ви можете звернутися до нас за виготовленням різної продукції, в списку якої можна виділити буклети, листівки, візитки, флаєра та журнали. Крім популярних паперових виробів ми надаємо виробництво коробок, пакувального паперу, конвертів, листівок, наклейок і багато чого іншого, а також друк каталогів і книг. У Вас є можливість стати одним з наших постійних клієнтів, щоб забезпечити своєму підприємству якісну продукцію з тих матеріалів, які підійдуть саме Вам.

На офіційному сайті компанії можна дізнатися більше про те, як ми підбираємо вид паперу, для чого важлива його структура і щільність, а також про рекламу. Ми віримо, що Ваш бренд стане пізнаваний, якщо створити логотип і грамотно розмістити його на різні офісне обладнання, візитки, папки, папір і навіть упаковку Вашої продукції. В результаті друку книг і каталогів на сучасному обладнанні ці вироби є більш довговічними, точність нанесення тексту та ілюстрацій точніша, а якість використовуваних матеріалів дозволяє зберегти товарний вигляд книг навіть після тривалого транспортування.

Також ми рекомендуємо дізнатися більше про дизайн на нашому сайті, так як гармонійний зовнішній вигляд виробу - це перше, на що звертає увагу партнер і клієнт. Наші фахівці грамотно підбирають колірну палітру і вибудовують розташування всіх елементів дизайну в процесі друку і виготовлення каталогів і книг. Ви можете ознайомитися також з прикладами наших робіт.

Зв'яжіться з нами за номером телефону, який вказаний на офіційному сайті компанії «Мурав'і», щоб дізнатися більше про вартість та умови замовлення. Не соромтеся пропонувати свої ідеї, навіть якщо друк книг, каталогів і візиток для Вас нова сфера знань. Досвідчені дизайнери і менеджери обговорять всі деталі проекту і запропонують Вам найоптимальніший варіант паперових виробів.


Вартість замовлення обговорюється безпосередньо з клієнтом і залежить від наявності додаткових послуг. Щоб дізнатися про всі доступні пропозиції в рамках друку каталогу і книги, телефонуйте нашому менеджеру.